Våre rørleggertjenester

HASTER DET? RING OSS!

Lyst på ny dusj eller kanskje nytt klosett? Vi kan være behjelpelig med å finne noe som passer akkurat deg. Om du tar kontakt, setter vi gjerne opp et tilbud til deg.
RØRLEGGER

Lekkasje på kjøkken eller bad? Eller kanskje i kjeller eller bod? Uansett hvor liten eller stor lekkasjen er, så er det viktig å få hjelp så raskt som mulig for å begrense skaden! Vi hjelper deg raskt, uansett omfang.LEKKASJE

Vi utfører alt av akutte oppdrag utvendig. Uansett om det dreier seg om sprukket vannledning, rørkollaps eller andre reparasjoner på vann- og avløp, så kan vi utføre graving for nødhjelp og/eller reparasjon døgnet rundt. Vi har alt av maskiner tilgjengelig hele døgnet.

UTVENDIG LEKKASJE​

Sliter du med delvis tett avløp, toalett eller sluk? Trendy Rør AS har rask responstid og gode priser. Der det er for tett til å stake opp så har vi egen spylebil som løser dette.
TETT AVLØP

Trendy Rør AS hjelper deg med tining av alt av vann- og avløpsrør. Både utvendig og innvendig. Ring oss før du begynner på egenhånd, da det kan få store konsekvenser!

FROSNE VANNRØR

Høytrykksspyling med spylebil av alle typer rør utføres 24 timer i døgnet. Ved tette rør gjentatte ganger anbefales kontroll med rørkamera. Tette avløp skyldes ofte fettdannelser eller andre ting som har havnet i avløpsrørene som ikke skal vært der. Høytrykksstaking med spylebil løser enkelt dette problemet.

HØYTRYKKSSPYLING​

Inngår du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

RAMMEAVTALE

Med modernisering mener vi oppussing og rehabilitering, men det kan i tillegg innebære bytting av rør. Trendy Rør AS har lang og god erfaring med modernisering av baderom og kjøkken. Våre ansatte er til enhver tid godt oppdatert, og følger de normene som til enhver tid er gjeldende for våtrom.

MODERNISERING

Trendy Rør AS kan bistå med installasjon av nye anlegg i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg. På vegne av byggherrer, entreprenører, arkitekter og byggkonsulenter prosjekterer vi komplette slokkeanlegg. Våre prosjektingeniører har lang erfaring og kompetanse, og vi bistår våre samarbeidspartnere gjennom hele prosessen, fra ide til installasjon.

SPRINKLERANLEGG

Det finnes mange grunner til å gjennomføre en inspeksjon av rørende sine: blant annet til å kartlegge løpene til rørene, lokalisere dem, søke etter lekkasjer eller finne forstoppelser, gjøre en tilstandsvurdering eller en kontroll av rørene.

KAMERAINSPEKSJON

Vi monterer vannmålere både for private, sameie/borettslag og bedrift. Målerne vi leverer er iht. Forskrift om krav til vannmålere, FOR-2007-12-21-1745. De er CE-merket og oppfyller derfor alle europeiske og nasjonale krav, inkludert kravene til helse i forbindelse med elektromagnetisk stråling.
VANNMÅLER

Vi har en moderne og allsidig maskinpark med alt fra små til store maskiner, for å kunne dekke ethvert behov. Vi utfører både små og store oppdrag for privat, bedrift og det offentlige.
GRAVING

VI UTFØRER ALT AV RØRLEGGERARBEID!

24 timer i døgnet, 365 dager i året
Vi dekker områder som:
Oslo øst, Oslo sentrum, Oslo vest, Storo, Holmenkollen, Ullern, Vinderen, Majorstuen, Smedstad, Slemdal, Gamle Oslo, Alna, Frogner, Ammerud, Romsås, Høybråten, Stovner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Sagene, Bjølsen,  Ullevål, Grünerløkka, Hele Viken inkludert Asker, Bærum, Romerike og Follo.

Kontakt oss:

© 2022-2024 Trendy Rør AS

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil priser på nettsiden