Trendy Rør AS er din partner innen aktivt brannvern

SPRINKLERANLEGG

Et sprinkleranlegg består av et rørsystem som er koblet til det offentlige vannverket eller private vannbasseng ved hjelp av en sprinklerventil.
Fra denne ventilen er det lagt opp rør inn i bygningen.På rørene er det montert sprinklerhoder.
Sprinkelhodet består av en spredeplate og en smeltesikring som aktiveres av varmen i brannen.
Utløsningen skjer ved en gitt temperatur og det faller da ut en sperre som holder vannet inne.
Det er bare den eller de sprinklerhodene som påvirkes av varmen som utløses. På den måten får vannet spre seg over brannen.
Enkelt forklart er et sprinkleranlegg din egen brannmann på vakt – døgnet rundt!

VÅRE SPRINKLER TJENESTER:

PROSJEKTERING

God prosjektering er en forutsetning for et vellykket prosjekt. Vi hjelper deg hele veien – og sørger for at også den minste detaljen er tatt vare på. På vegne av byggherrer, entreprenører, arkitekter og byggkonsulenter prosjekterer vi komplette slokkeanlegg. Våre prosjektingeniører har lang erfaring og kompetanse, og vi bistår våre samarbeidspartnere gjennom hele prosessen, fra ide til installasjon.

INSTALLERING

Trendy Rør AS kan bistå med installasjon av nye anlegg i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg.

INSPEKSJON

Våre FG-godkjente kontrollører kan utføre årlige kontroller og tester på slokkesystemer både i private og offentlige bygg. Årlige kontroller er viktig å utføre ettersom det kan avdekke mangler og feil ved anlegg. I tillegg til dette vil et velfungerende og godkjent slokkesystem kunne gi rabatter hos forsikringsselskaper. Alle slokkeanlegg som er registrert i ESS (Elektronisk System for Sprinkleranlegg), blir tilgjengelig for forsikringsbransjen og myndigheter. Regelmessig og riktig vedlikehold av slokkesystemer er nødvendig for at disse skal fungere som forutsatt.

SPRINKLERMATERIELL

Vi tilbyr innkjøp av sprinklermateriell til disposisjon til deres prosjekter. Det blir i dag større fokus på pre,-fabrikkerte rørsystemer for å redusere montasjetid og bedre kvalitet på systemer fra ulike leverandører. Ta kontakt så hjelper vi deg med materiell.

Hvordan fungerer en sprinkler?

Sprinkleren består i enkelthet av et varmefølsomt element av enten et smelteledd eller en væskefylt glassbulb. Når denne blir varmet opp av en brann vil smelteleddet løsne eller glassbulben sprekke og tetningen som holder vannet tilbake vil forsvinne.
Vannet som kommer ut av sprinkleren treffer spredeplaten og fordeles jevnt utover sprinklerens dekningsareal.

Tradisjonell Sprinkleranlegg

Det finns ingen annen brannsikringstiltak i bygninger som har høyere pålitelighet enn sprinkleranlegg. Et sprinkleranlegg er et vannbasert fastmontert slukkesystem mot brann. Dette kan monteres i boliger, næringsbygg, lagerbygg og sykehus for å nevne noe.

Skumanlegg

Skum-systemer er spesialanlegg som ofte benyttes ved lagring og bruk av brennbare væsker og kjemikalier, samt lagring av varer med høy brannbelastning.

Vanntåke teknologi

Vanntåke trenger mindre vann enn et vanlig sprinkleranlegg og dermed også mindre rørdimensjoner og andre systemkomponenter. I tillegg reduseres vannskader betydelig.
Vanntåkeanlegg er egnet for de fleste typer bygg.

VI UTFØRER ALT AV RØRLEGGERARBEID!

24 timer i døgnet, 365 dager i året
Vi dekker områder som:
Oslo øst, Oslo sentrum, Oslo vest, Storo, Holmenkollen, Ullern, Vinderen, Majorstuen, Smedstad, Slemdal, Gamle Oslo, Alna, Frogner, Ammerud, Romsås, Høybråten, Stovner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Sagene, Bjølsen,  Ullevål, Grünerløkka, Hele Viken inkludert Asker, Bærum, Romerike og Follo.

Kontakt oss:

© 2022-2024 Trendy Rør AS

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil priser på nettsiden