RØRLEGGERVAKT

Hele døgnet, 365 dager i året

Skader og uhell har en tendens til å skje når man minst forventer det. Derfor tilbyr vi rørleggertjenester kveld, natt og helg, for å hjelpe deg umiddelbart når problemet oppstår.

Vi kan også hjelpe til med akutt-tiltak over telefon, som gjør at du kan vente med å få besøk av oss til et passende tidspunkt på dagtid. Ofte er dette tilstrekkelig og det vil spare deg for unødvendige ekstrakostnader.

Dersom du har en lekkasje som kan medføre skade på bygning eller løsøre, bør du i tillegg til å ta kontakt med oss, ta kontakt med ditt forsikringsselskap.

Tjenester:

Martin Carelius
Martin Carelius
2023-07-08
Benyttet vakttelefon en lørdag morgen da vi hadde kloakk som slo opp i kjeller. Meget bra opplevelse - profesjonell og imøtekommende
Kais Ali
Kais Ali
2023-05-10
Fantastiske hjelp, seint på dagen, kom med engang jeg ringte. Kort responstid på telefon, og hyggelig Vi hadde ikke varmt vann i restauranten, og det er krise. De klarte å hjelpe oss med krisen. Takk for hjelpen den var så stor for oss.. Vi anbefaler Trendy Rør As.
Inger-Johanne Jansson
Inger-Johanne Jansson
2023-04-28
Kjempefornøyd. Raskt og bra utført av installasjon av vannmåler. Veldig punktlig. Har anbefalt til mine venner
Kris Søbak
Kris Søbak
2023-04-04
Ringte Trendy Rør AS for å høre om de ville komme på en befaring i forbindelse med salg av leilighet. Rørlegger kom på befaring innen 15 minutter. Profesjonell og hyggelig dialog og service. Jeg kommer garantert til å benytte meg av Trendy Rør neste gang jeg skulle ha behov for en pålitelig rørlegger. Anbefaler disse.
Yrian X
Yrian X
2023-03-23
Excellent quality work, professional and timely all delivered at a competitive price. Recommended and will use again.
Alexander Hagen
Alexander Hagen
2023-03-08
Raskt på plass når uhellet var ute. Hyggelige fagfolk som forklarte godt underveis. Pris som avtalt.
Arti Sharma
Arti Sharma
2022-11-22
Fantastisk kundeservice og vi er superfornøyde.🤩🤩 De kom i tide og var veldig profesjonelle og hjelpsomme. Trendy Rør As kan absolutt anbefales.☺️

VI UTFØRER ALT AV RØRLEGGERARBEID!

24 timer i døgnet, 365 dager i året
Vi dekker områder som:
Oslo øst, Oslo sentrum, Oslo vest, Storo, Holmenkollen, Ullern, Vinderen, Majorstuen, Smedstad, Slemdal, Gamle Oslo, Alna, Frogner, Ammerud, Romsås, Høybråten, Stovner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Sagene, Bjølsen,  Ullevål, Grünerløkka, Hele Viken inkludert Asker, Bærum, Romerike og Follo.

Kontakt oss:

© 2022-2024 Trendy Rør AS

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil priser på nettsiden