Personvernerklæring

Er du opptatt av hvordan dine personopplysninger blir ivaretatt?

Da har du kommet til rett sted!

Nedenfor vil du kunne lese hvordan vi i trendyroras.no
håndterer personopplysninger, samt få informasjon om dine rettigheter
som registrert hos oss. Vi håper du finner det du leter etter her. Du
kan selvsagt også kontakte oss, dersom du har spørsmål om vår behandling
av dine opplysninger. Vi er opptatt trygghet og gjennomsiktighet på
dette området, og vi tar dine henvendelser seriøst!

Kontaktinformasjon til Trendy Rør AS

Trendy Rør er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger.
Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme
i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

  • Navn: Trendy Rør AS
  • Post adresse: Professor birkelands vei 24C, 1081 Oslo
  • Org.nr: 928237079MVA
  • E-post:[email protected]
  • Tlf: 40 47 09 99

 

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende
på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også
å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde, samt skape
gode og langvarige relasjoner til våre eksisterende kunder.

Når behandler vi personopplysninger?

Nedenfor finner du en liste over når og hvordan vi behandler personopplysninger i
de enkelte tilfellene. Merk at all behandling er basert på samtykke,
med unntak av innsamling av data ved kjøp, hvor enkelte opplysninger må
gis for å kunne gjennomføre kjøpet. I dette tilfellet er behandlingsgrunnlaget avtaleinngåelse.

 

Nyhetsbrev:

  • Hvor: Vårt nyhetsbrev
  • Hva lagres: E-postadresse (Navn er valgfritt og oppgi)
  • Bruksområde for personopplysninger: For å sende ut nyhetsbrev.
  • Lagringstid: På ubestemt tid. Til du melder deg av nyhetsbrevet eller ber om sletting.
  • Behandlingsgrunnlag: Samtykke
  • Sikkerhet: Informasjonen lagres på sikret server. Kontakt oss for ytterligere informasjon om sikkerhet.
  • Databehandler (tredjepart): Mailchimp, Microsoft, Proisp

 

Bestilling av vannmåler:

 

  • Hvor: I vårt bestillingsskjema
  • Hva lagres:
    Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post, gateadresse, postnummer,poststed.
  • Bruksområde for personopplysninger:
    For å gjennomføre en bestilling kreves navn, adresse og
    kontaktinformasjon for gjennomføring av bestillingen.
    Kontaktopplysningene kan også benyttes for å ordre i forbindelse med bestillingen.
  • Lagringstid: 10år
  • Personopplysningene lagres i henhold til
    Lov om bokføring, og normalt i 10 år etter utgangen av regnskapsåret.
    Dersom avtale om ekstra garanti på varen er inngått vil opplysningene
    lagres så lenge garantien er gjeldende, men ikke kortere enn 10 år.
  • Behandlingsgrunnlag: Nødvendig for avtaleinngåelse.
  • Databehandler (tredjepart): Elementor, Domeneshop, Microsoft, Proisp

Kontakt oss:

 

  • Hvor: Kontaktskjema på siden.
  • Hva lagres: Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post + henvendelse.
  • Bruksområde for personopplysninger:
    Informasjonen benyttes for å kunne svare deg på din henvendelse. Dersom
    du tidligere har sendt inn en henvendelse registrert på samme navn,
    telefonnummer eller e-postadresse vil vi kunne se
    henvendelseshistorikken din. Dette gjør vi for å kunne svare bedre på
    dine spørsmål, særlig dersom de er relatert til tidligere henvendelser
    eller kjøp.
  • Lagringstid:
    Informasjonen tilknyttet din henvendelsene lagres så lenge det er
    nødvendig for å kunne besvare dine henvendelser.
  • Behandlingsgrunnlag: Samtykke
  • Databehandler (tredjepart): Domeneshop, Microsoft, Elementor, Proisp

 

 

Cookies:

 

Denne siden bruker cookies, eller såkalte informasjonskapsler, for å
gi deg en bedre brukeropplevelse i alle kanaler. Bruk av cookies er
basert på samtykke gjennom cookies-innstillinger i din nettleser, samt
valgene du har nederst til venstre ved chatten. Er du nysgjerrig på vår bruk av
cookies, samt hvordan du styrer bruken av disse?

Les mer her.

Hva er sidens behandlingsgrunnlag?

Trendy Rør AS behandler enkelte typer personopplysninger. Hvilke typer data vi
behandler finner du i oversikten ovenfor. Vårt behandlingsgrunnlag er i
de fleste tilfeller samtykke, med ett unntak. Dette betyr at vi samler
inn og behandler personopplysninger basert på samtykke fra den
registrerte.

Google Analytics og Google Adwords

Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når)
deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte.
Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan< bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.

Facebook Pixel

Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporerat du har
vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.

Behandling av enkelte typer personopplysninger utenfor EU og EØS

Trendy Rør AS behandler enkelte typer data utenfor EU og EØS, hos en
tredjepartsleverandør av tekniske løsninger. I listen over
personopplysninger som behandles (se “Når behandler vi
personopplysninger?”) finnes det detaljer om hvilke opplysninger som
delvis behandles utenfor EU/EØS. Disse opplysningene håndteres fra
Norge, men behandles hos leverandør.

Behandling av opplysninger om EU- og EØS-borgere i USA er godkjent av
Europakommisjonen, gjennom en avtale om tilstrekkelig beskyttelsesnivå
for personopplysninger, kalt EU-US Privacy Shield.

Dine rettigheter om tilgang til egne personopplysninger:

Dersom du er registrert i våre systemer har du rett til å få tilgang til
dataene vi har om deg, skulle du ønske det. Dette innebærer at du kan få
dataen tilsendt, eller du kan bli informert om hvor du kan finne disse
dataene. I noen tilfeller kan vi bli nødt til å be om ytterligere
opplysninger om deg for å kunne bekrefte identiteten din før du får tilgang. Kontakt behandlingsansvarlig dersom tilgang er ønskelig.

Retting av egne personopplysninger:

Dersom du er registrert i våre systemer, og oppfatter at vi har registrert
feilaktige opplysninger om deg, har du rett til å få disse dataene
rettet, eller du kan få tilgang til å rette disse selv. I noen tilfeller
kan vi bli nødt til å be om ytterligere opplysninger om deg for å kunne
bekrefte identiteten din før du får tilgang. Kontakt
behandlingsansvarlig dersom retting er ønskelig.

Sletting av egne personopplysninger:

Dersom du er registrert i våre systemer, men ønsker at vi sletter
opplysningene vi har om deg, har du rett til dette. Ønsker du å slette
dine data ber vi deg ta kontakt via e-postadresse [email protected].
Vi tar forbehold om at det i enkelte tilfeller kan foreligge grunner
som gjør at dataen ikke umiddelbart kan slettes, dersom du har inngått
en kontrakt med oss, og disse dataene er nødvendige for opprettholdelse
av denne kontrakten. I noen tilfeller kan vi bli nødt til å be om
ytterligere opplysninger om deg for å kunne bekrefte identiteten din før
du får tilgang. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting er
ønskelig.

Begrense behandling av egne personopplysninger:

Dersom du er registrert i våre systemer, og ønsker å begrense behandlingen av
dine personopplysninger, har du rett til å be om dette. Du kan be om at
enkelte behandlingsformer opphører, eller du kan be om at vi avslutter
all behandling. Vi tar forbehold om at det i enkelte tilfeller kan
foreligge lovmessige grunner som gjør at slik begrensning av behandling
ikke kan utføres. Sletting av data kan da gjerne være et alternativ,
dersom generell begrensning ikke er mulig etter gjeldende regelverk. I
noen tilfeller kan vi bli nødt til å be om ytterligere opplysninger om
deg for å kunne bekrefte identiteten din før vi kan utføre endringene.
Kontakt behandlingsansvarlig dersom begrensning av behandling er
ønskelig.

Dataportabilitet:

Dersom du er registrert i våre systemer, og innsamlingen og behandlingen av disse
personopplysningene utføres automatisk og er basert på samtykke, har du
rett til å overføre disse opplysningene til andre leverandører. Du kan
etterspørre dette fra oss, og du har da rett til å motta disse
opplysningene i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig
format. Du kan også ha rett til å få disse dataene overført direkte fra
oss til en annen leverandør, dersom dette er teknisk mulig. I noen
tilfeller kan vi bli nødt til å be om ytterligere opplysninger om deg
for å kunne bekrefte identiteten din før vi kan utføre dette. Kontakt
behandlingsansvarlig dersom flytting eller overføring av dine
personopplysninger er ønskelig.

Trekke samtykke til behandling av egne personopplysninger:

Med unntak av informasjon du gir fra deg i forbindelse med kjøp,
er all behandling av personopplysninger hos Trendy Rør AS.
begrunnet i et samtykke. Du har rett til å trekke ditt samtykke når som
helst, og behandlingen av disse personopplysningene til det aktuelle
formålet skal da opphøre. Dersom opplysningene kun benyttes til det
formålet du trekker ditt samtykke fra, skal opplysningene også slettes.

I noen tilfeller kan vi bli nødt til å be om ytterligere opplysninger om

deg for å kunne bekrefte identiteten din før vi kan utføre dette.

Kontakt behandlingsansvarlig dersom du ønsker å trekke ditt samtykke til
en eller flere behandlinger av personopplysninger.

Klage på behandling av egne personopplysninger:

Dersom du ønsker å klage på måten opplysningene dine behandles på, eller annet
relatert til dine personopplysninger, har du rett til det. Vi håper du
ønsker å sende en e-post eller på annen måte kontakte
behandlingsansvarlig (kontaktopplysningene til behandlingsansvarlig
finner du øverst på denne siden). Behandlingsansvarlig har ansvaret for å
ivareta dine rettigheter, og hjelper deg med det du måtte lure på.

Du har også rett til å kontakte Datatilsynet dersom du er uenig i
avgjørelser eller behandlingsmåter hos Trendy Rør AS.

Vi leverer rørleggertjenester i Oslo og omegn. 

VI UTFØRER ALT AV RØRLEGGERARBEID!

24 timer i døgnet, 365 dager i året

Vi dekker områder som:

Oslo øst, Oslo sentrum, Oslo vest, Storo, Holmenkollen, Ullern, Vinderen, Majorstuen, Smedstad, Slemdal, Gamle Oslo, Alna, Frogner, Ammerud, Romsås, Høybråten, Stovner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Sagene, Bjølsen,  Ullevål, Grünerløkka, Hele Viken inkludert Asker, Bærum, Romerike og Follo.
 

Kontakt oss:

© 2022-2024 Trendy Rør AS

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil priser på nettsiden